Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Altiterm Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panouri radiante infrarosii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Radiatia infrarosie – sunt raze cu lungime de unda cuprinsa intre 4 si 14 microni. Radiatiile infrarosii sint benefice pentru sanatate si sunt usor absorbite de corpul uman fiind recunoscute in lumea medicala pentru eficientizarea activitatii fiziologice la nivel celular.

Radiatia infrarosie are un rol foarte important in reglarea echilibrului termodinamic al organismelor vii. Pe linga aceasta radiatie infrarosie, panourile HELVETIC emit particulele de NANOSILVER cu un puternic efect antibacterian si inodor. Sistemele HELVETIC produc IONI NEGATIVI care au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intirzierea aparitiei efectelor imbatrinirii, o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire a sistemului imunitar.

Efectul combinat al acestor trei actiuni (INFRAROSU, NANOSILVER si IONI NEGATIVI) este o caldura care penetreaza stratul superficial al pielii, efect similar cu cel utilizat in clinicile de fizioterapie, incalzind lichidul corporal al omului (corpul uman este alcatuit in procent de 70% din apa) si genereaza o mai mare vitalitate fiziologica. Prin acest efect, omul resimte o temperatura cu 3 – 4 grade Celsius mai mare decit cea reala din camera, fapt ce nu se petrece la niciun alt tip de sistem de incalzire traditional.
Din Gura in Gura
Alte Produse